Unified ZOne Management
engleză | franceză | română
UZOM

Acasă: Termeni de utilizare

Scopul documentului

Această pagină descrie termenii de utilizare aplicabili atunci când utilizați Uzom în calitate de client.

Acești termeni guvernează relația dintre Uzom și fiecare client și acționează ca o reprezentare electronică a contractului dintre aceste două părți.

Domeniul de aplicare al Contractului

Uzom le permite clienților să înregistreze, să configureze, să reînnoiască și să revinde (unde este cazul) nume de domenii Internet.

Un nume de domeniu acționează ca un șir de reprezentare a mărcii pentru un site, oferind proprietarului posibilitatea de a-l direcționa către conținutul unui site, unde utilizatorii pot interacționa în profunzime cu acesta.

Un nume de domeniu oferă, de asemenea, deținătorului posibilitatea de a-și schimba furnizorul de servicii de găzduire internet, păstrând în același timp neschimbată adresa URL a site-ului.

Puteți găsi mai jos drepturile și obligațiile fiecărei părți (Uzom și deținătorul domeniului) cu privire la astfel de nume de domenii.

Prin Uzom înțelegem acest site, un serviciu operat de Beetux Software SRL - o firmă europeană înregistrată în România, cu numărul de identificare J40/14977/2011 și cod fiscal RO28056214, situată în str. Baia de Arama 1, bloc B, scara 1, ap. 49, camera 1, sector 2, București, cu numărul de telefon +40.723193668 și email de contact: office AT beetux.com.

Plată

Pentru ca clientul să înregistreze un nume de domeniu prin Uzom, trebuie efectuată o anumită plată înainte de înregistrare.

Uzom va solicita ca plata să ajungă în contul bancar înainte de a încerca o astfel de înregistrare.

Dacă plata sosește și apoi înregistrarea domeniului eșuează, clientul poate solicita rambursarea fondurilor (minus orice taxe de procesare aplicabile) sau le poate folosi pentru alte înregistrare/reînnoiri de domeniu.

Dacă o plată este inversată de către banca de origine (de exemplu, rambursare sau prin alte mijloace), disponibilitatea operațională a domeniilor poate fi oprită de Uzom în orice moment, iar clientul trebuie să restabilească soldul contului cel puțin la zero, înainte ca serviciile de domeniu să se poată relua.

Siguranța tranzacțiilor

Uzom operează în conformitate cu legile României, o țară parte a Uniunii Europene, iar toți clienții Uzom beneficiază de protecția și beneficiile legilor aplicabile din acea țară. Acceptând acești termeni sunteți de acord să contestați orice plângere legală sub cadrul sistemului judiciar al României, tribunalul București.

Comunicarea dintre dvs. și Uzom este criptată în scopuri de confidențialitate folosind protocolul TLS 1.3 sau mai mare, pe baza certificatelor care au chei de securitate de 256 de biți (sau mai mari).

La ridicarea unei reclamații cu Uzom, garantăm răspunsuri la întrebările dumneavoastră în termen de 24 de ore. Ca parte a răspunsului nostru, vă vom oferi o soluție la situația dvs. în cel mult 5 zile lucrătoare sau, alternativ, vă vom solicita detalii suplimentare de clarificare (care resetează cronometrul).

Politica de returnare

Odată ce un domeniu este înregistrat, nu există nicio posibilitate de a anula comanda sau de a solicita înapoi fondurile pentru acea înregistrare.

Dreptul de reînnoire

Marea majoritate a numelor de domenii sunt înregistrate pentru deținător timp de unul sau mai mulți ani.

La expirarea domeniului, clientul poate decide să-l reînnoiască.

O astfel de reînnoire prelungește data de expirare a domeniului cu numărul de ani care au fost plătiți.

Dreptul de transfer

Orice deținător de domeniu poate contacta Uzom și poate decide să transfere domeniul unui alt registrator.

Uzom va asista deținătorul într-un astfel de transfer, prin deblocarea domeniului (dacă este cazul) și furnizarea codului de transfer la cererea clientului.

Dreptul de alegere a găzduirii

Deținătorul domeniului își poate configura propriile servere DNS pentru un domeniu, ceea ce va facilita orientarea domeniului către Furnizorul de servicii de găzduire Internet ales.

Alternativ, Uzom poate oferi opțiunea de a utiliza propriile servere DNS, caz în care deținătorul va putea configura găzduirea personalizată oferită de Uzom (de exemplu, pagini de parcare, pagini de destinație de revânzare etc.).

Uzom își rezervă dreptul de a oferi gratuit sau la un preț specificat, așa cum este specificat pe site-ul nostru, astfel de servicii – în cazul utilizării DNS Uzom.

Predarea drepturilor

Dacă un nume de domeniu nu este reînnoit până la data de expirare, domeniul este considerat pierdut și nu vor fi oferite alte servicii pentru acesta.

În circumstanțe limitate, dacă Uzom este contactat imediat după data de expirare (în termen de câteva zile), este posibil să putem oferi deținătorului domeniului servicii de recuperare pentru domeniul respectiv contra unei taxe unice de recuperare.

Utilizarea datelor personale și nepersonale

Ce: în plus față de datele personale gestionate în scopul înregistrării și gestionării domeniului (cum ar fi numele, ultima dată, e-mail, număr de telefon, adresa fizică și țara de reședință), Uzom își rezervă dreptul de a colectează date de conexiune, asociate cu browserul dumneavoastră și cu conexiunea la Internet utilizată pentru a vă conecta la serverele Uzom (cum ar fi adresa IP, datele de identificare ale browserului și ale sistemului de operare, cookie-uri, rezoluția ecranului etc.).

Cine: Deși astfel de date sunt colectate direct de Uzom, în unele situații am putea colabora cu terțe părți care ar putea efectua această colectare de date pentru noi (de exemplu, companii de găzduire a serverelor, instrumente de analiză, platforme de publicitate, contabilitate și digitalizare). furnizorii de securitate etc). Când are loc o astfel de colaborare, revizuim a priori termenii și condițiile partenerilor noștri în scopul de a le asigura maturitatea tehnică, capacitatea de a asigura confidențialitatea și de a menține datele colectate la aceleași standarde de confidențialitate pe care le-am fi făcut dacă le-am colecta pe cont propriu.

Scop: datele sunt utilizate în următoarele scopuri:

Reglementări privind confidențialitatea: ne propunem să respectăm prevederile CCPA, GDPR și diferitele acte privind confidențialitatea de pe tot globul, unde operațiunile noastre ne fac să fim supuși zonei lor aplicabile. Vă puteți exercita dreptul de opoziție față de prelucrarea datelor dumneavoastră cu caracter personal, totuși, în marea majoritate a cazurilor, o astfel de opoziție ne va împiedica să oferim în continuare servicii de gestionare a domeniilor.

Entități Conexe

ICANN este Internet Corporation for Assigned Names and Numbers, o entitate care supraveghează sistemul de nume de domeniu al Internetului. ICANN oferă următoarele resurse:

Domeniile .ro sunt guvernate de RoTLD, entitate care poate fi vizitată la adresa www.rotld.ro.

Clienții situați in România sunt protejați de Agenția Națională pentru Protecția Consumatorului. Agenția poate fi contactată la adresa www.anpc.ro.

În circumstanțe limitate, pentru anumite extensii, este posibil ca Uzom să nu fi obținut încă statutul acreditat ca registrator de domenii. În astfel de cazuri, oferim servicii de înregistrare pentru acele domenii în calitate de revânzător al Soluciones Corporativas IP, SL, care, la rândul său, este un registrator acreditat la ICANN. În plus, contractul dintre dumneavoastră și Uzom va include prin referință acordul dintre Registratorul Acreditat și ICANN.

Domeniile .eu sunt guvernate de EURid, entitate care poate fi vizitată la adresa www.eurid.eu.

Acceptarea termenilor

Continuând să interacționați cu platforma Uzom, sunteți de acord să respectați termenii și condițiile publicate de Uzom ca parte a acestui document. Dacă respingeți prevederile conținute aici, vă rugăm să încetați să mai utilizați serviciile Uzom.

Ne rezervăm dreptul de a modifica acest document de termeni și condiții în orice moment în viitor, prin postarea unei noi versiuni a acestuia pe site-ul nostru web la adresa web actuală. Utilizarea în continuare a Uzom implică acordul dumneavoastră cu cea mai recentă versiune a acestui document. În termen de 30 de zile de la publicarea unei noi versiuni, sunteți liber să nu mai utilizați serviciile Uzom, caz în care vom renunța la orice taxă care altfel ar fi fost percepută ca reziliere anticipată a contractului (dacă ar fi fost aplicabilă la acel moment).

<< înapoi la pagina de start

Prețuri - Termeni de utilizare

Uzom - un serviciu Beetux Software - © 2024 Toate drepturile rezervate.