Unified ZOne Management
engleză | franceză | română
UZOM

Acasă: Domenii în rate

Scopul documentului

Această pagină descrie pașii aplicabili atunci când un cumpărător și un vânzător doresc să transfere un domeniu între ei prin intermediul Uzom prin utilizarea plăților în rate.

Context

Prețul tranzacției de domeniu poate fi, în anumite circumstanțe, prea mare pentru ca cumpărătorul să poată plăti în avans.

Cu toate acestea, părțile pot conveni asupra unei configurații în rate, în care cumpărătorul plătește vânzătorului prin Uzom sume lunare pentru o perioadă specificată.

Cum își asigură părțile încrederea în acest tip de tranzacții?

Uzom deține numele de domeniu în escrow și gestionează fluxul de astfel de plăți. La finalizarea programului de plată, domeniul este scos din escrow și este dat cumpărătorului.

Ce se întâmplă cu domeniul în perioada de rate?

Pe durata planului de plată, atâta timp cât plățile sunt actualizate, cumpărătorul poate controla configurația serverelor de nume ale domeniului și locul unde indică acesta.

Ce se întâmplă dacă plățile nu sunt finalizate?

În cazul în care cumpărătorul nu reușește să țină pasul cu plățile, atunci plățile sunt pierdute (și considerate chirie pentru utilizarea domeniului în perioada de rate) iar controlul domeniului este redat vânzătorului.

Ce măsuri de atenuare sunt în vigoare pentru un cumpărător dacă o rată eșuează accidental?

Cumpărătorul, la o tranzacție eșuată, va primi mai multe notificări prin e-mail că acest lucru s-a întâmplat și o perioadă de preaviz de 30 de zile în care plata poate fi reîncercată (inclusiv cu alte instrumente de plată alternative) pentru a reveni la plata convenită programată.

Când primește vânzătorul banii?

Vânzătorul primește ratele în mod progresiv pe măsură ce sunt efectuate de cumpărător, cu o perioadă de întârziere de până la 30 de zile pentru a permite procesarea adecvată și verificări antifraudă, minus orice taxe de procesare aplicabile.

Cât de lung poate fi planul de rate?

Durata planului de rate poate fi între 3 luni și 10 ani. Ratele se plătesc lunar.

Cine plătește pentru reînnoirea domeniului pe parcursul ratelor?

Uzom va percepe cumpărătorului taxa de reînnoire a domeniului, anual, atunci când este necesar, pe durata ratelor. Taxele de reînnoire sunt supuse acelorași termeni și condiții ca și restul plăților în rate. Cu toate acestea, acestea nu sunt trimise vânzătorului, ci mai degrabă utilizate de Uzom pentru a menține domeniul valabil și pentru a prelungi data de expirare după cum este necesar.

Pot plăti mai devreme restul soldului?

Da, puteți accelera în orice moment răscumpărarea numelui de domeniu din escrow Uzom, plătind anticipat soldul rămas din prețul tranzacției.

<< înapoi la pagina de start

Prețuri - Termeni de utilizare

Uzom - un serviciu Beetux Software - © 2024 Toate drepturile rezervate.